Материали

За качествени продукти са необходими качествени материали!

”Джи Отто” работи в сътрудничество и закупува материали само от “SAMAC Srl “ венецианска фирма, разположена в провинция Тревизо, работеща от 1977 г. в областта на дистрибуцията на материали за мебелни изделия, с изключително високо качеството на материалите и услугите.

Дамаски

Предлагат се над 40 вида различни по състав, структура и качества дамаски всеки в 20-30 различни цветове, разпределени в 4 основни категории

Дамаска

естествени платове от високо качество Beleza, Canada, Gabajo, Duomo, Jabel, Kenya, Leonardo, Mozart, Suede, Tay Tay, Tapas и други,

Anti Stain

Против петна и прах. Специално обработените по тази технология платове позволяват мокрите петна да се премахнат изцяло, в случай, че се реагира бързо

Easy to Clean

Здрави, лесни за почистане с помощта само на вода, дори и петната да са попили вече, необходимо е дамаската да се намокри с малко количество вода и да се забърше с мека кърпа, за да премахне петното или да се използва леко влажна мека материя с малко количество неутрален сапун. Могат да се дезинфекцират, когато е необходимо. Предлага се за дамаски: Gobi, Mundo, Rock и Shore и др.

Предлага се за дамаски: Gobi, Mundo, Rock и Shore и др.

Hydro Care

Начинът, по който са обработени текстилите от този тип, произхожда от технологията TEFLON на DuPont, «непопиващи течности»: влагата не прониква във вътрешността на тъканта на дамаската, позволявайки течните петна да бъдат отстранени без усилия. Най-добратата дамаска!

Предлага се дамаски: Galla, Wolf, Jazz, Swing, Roma, Capri, Munich, Vegas, Atlantic, Pacifico.

Характеристики:

  • Нисък коефициент на триене

  • Отлични електроизолационни свойства

  • Отлична химическа устойчивост

  • Отлична устойчивост на ниски и високи температури, едновременно

  • Незалепваща повърхност

  • Подходящ за контакт с храни

  • Нулева водопоглъщаемост

  • Устойчив на стареене

Други дамаски

ЕСТЕСТВЕНИ КОЖИ

Италиански високачествени естествени кожи, над 10 вида, класифицирани в 5 групи, всеки в 15-30 собствени цветове с различни характеристики. ЕКО КОЖИ и "REGENERATO" Произведени с най-модерни технологии тези кожи имат много висок коефициент на триене /износване/ и надраскване. Особено подходящи за за кафенета, барове, ресторанти, бистра, както и при домашни любимци.

Cromia

Висококачествени италиански дамаски с естествени влакна – лен и памук и голяма плътност– украсени с изискани мотиви и цветове, особено подходящи за комбинация с кожа. Тапицерии, пододящи за мебели, който се излагат отвън-висока издръжливост на UV лъчи, на хлор и на различни атмосферни условия като дъжд, влага и са миещи се.